Muodikkaat vaatteet virtuaalisten ikäihmisten palveluiden ohjaajille

Ikäihmiset ovat joutuneet viime aikoina erityisen tiukkojen rajoitusten ja karanteenisuositusten kohteeksi maailmalla riehuvan epidemian vuoksi. Moni ikäihminen onkin kokenut entistä syvempää yksinäisyyttä ja alkanut kaivata arkeensa uudenlaisia aktiviteetteja. Koska lähikontaktit ovat ikäihmisille juuri nyt suuri riski, on heille alettu suunnitella entistä enemmän virtuaalisia palveluita, kuten erilaisia virtuaalisesti tarjottavia liikunta- ja keskustelutuokioita. Virtuaalisten palveluiden ohjaajat ovat kehittäneet toimintatapoja ja monet haluavat myös esiintyä mahdollisimman edustavina ja muodikkaina järjestäessään mielekästä toimintaa ikäihmisille virtuaalisin keinoin. Tästä artikkelista löytyykin vinkkejä muodikkaaseen pukeutumiseen palveluiden ohjaajia silmällä pitäen.

Vanhukset ja älylaitteet

Vanhukset eivät välttämättä ole kovin tottuneita käyttämään älylaitteita ja palveluiden järjestäjillä saattaakin olla huoli siitä, kuinka he mahtavat oppia tällaisia laitteita käyttämään. Yleensä huoli on kuitenkin turha, sillä vanhukset oppivat kyllä käyttämään älylaitteita, kunhan saavat siihen riittävää opastusta ja kunhan toiminnot pidetään riittävän yksinkertaisina. Älylaitteet voivatkin avata vanhuksille aivan uudenlaisen maailman, jonka kautta he voivat tavata ystäviä ja tuttavia ja saada mukavaa tekemistä turvarajoja noudattaen.

Muodikkaana virtuaalitreenejä

Erilaiset pienet liikuntahetket virtuaalisten välineiden kautta ovat suosittuja ikäihmisten keskuudessa ja ne auttavat tukemaan heidän kuntoaan ja toimintakykyään. Ohjaaja saattaa kuitenkin kokea paineita esiintymisestä toisten käyttäjien ruudulla. Tällöin muodikkaat vaatteet voivat auttaa buustaamaan ohjaajan itsetuntoa.

Muodikkaita treenaamiseen sopivia vaatteita on helppo tilata aim’n-verkkokaupasta. Kauppa edustaa ruotsalaista treenimuotia parhaimmillaan ja sieltä löytyy esimerkiksi trendikkäitä treenitrikoita, muodikkaita shortseja, mukavia ja tukevia urheiluliivejä, näppäriä treenitoppeja, mukavia huppareita, käytännöllisiä takkeja, miellyttäviä sneakerseja, kauniita uimapukuja, käytännöllisiä alusvaatteita ja laadukkaita sukkia. Verkkokaupasta voi ostaa myös erilaisia asusteita, kuten hiuslenkkejä, joilla hiukset pysyvät näppärästi kuosissa treenin aikana. Vanhuksille trendikkäät ja nuorekkaat ohjaajat ovat raikas tuulahdus, joka saattaa tuoda mieleen oman nuoruuden. Moni ikäihminen on nuoruudessaan nauttinut laittautumisesta ja ilahtuu nähdessään huoliteltuja ohjaajia, joiden nuoruuden into tarttuu helposti ruudun välityksellä myös ikäihmisiin.

Muodikkaana virtuaalikeskusteluja ja -laulutuokioita

Aim’n-verkkokaupan tuotteet ovat siitäkin hyviä, että ne sopivat treenien lisäksi hyvin myös virtuaalikeskustelujen ja esimerkiksi -laulutuokioiden ohjaajalle. Jos ohjaaja vetää monia erilaisia vanhuksille suunnattuja virtuaalituokioita, hänen ei tarvitsekaan ostaa monia erilaisia vaatteita, vaan verkkokaupan tuotteita eri tavoin yhdistelemällä on mahdollista luoda niistä erilaisiin tilanteisiin sopivia kokonaisuuksia. Keskustelut ja laulutuokiot ovat monelle vanhukselle erityisen tärkeitä. Ne voivat auttaa lievittämään ikäihmisten yksinäisyyden tunteita ja tuoda heidän elämäänsä tärkeää sisältöä. Tuokiot ovat antoisia myös niiden ohjaajille!

Suosittu Face-ryhmä Lotta ja pappa on tästä oivallinen esimerkki. Kanavalla Lotta viihdyttää pappansa kanssa suurta yleisöä keskustellen ja laulaen. Kanavan inhimillinen ote on liikuttanut monia katsojia ja kanava onkin kerännyt suuren katsojajoukon. Moni ikäihminen on voinut palata myös omaan nuoruuteensa liittyviin muistoihin Lotan ja papan laulujen ja keskustelutuokioiden kautta. Lotta ja pappa ovat niin hyvässä vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa, että tästä vuorovaikutuksesta on paljon opittavaa myös ammattimaisia ikäihmisten virtuaalisia toimintoja ohjaavilla!

Leave a Reply

mts_cool